صفحه 1 از 1

تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو به تهران هم آمد !

ارسال شده: جمعه 12 خرداد 1391, 4:29 pm
توسط mbs
تصویر

تاریخ گزارش : 04:29 ب.ظ ‎06/‎01/‎2012

ام بی اس : همانطور که مطلع هستید ویروس تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو در مشهد جان چندین نفر را گرفته حال این ویروس طبق مشاهدات عینی و یکی از کارمند یکی از بیمارستان ها به تهران نیز آمده و هم اکنون که این گزارش منتشر شده است دو نفر در تهران به این ویروس مبتلا شده و وضعیت وخیم دارند . جالب توجه این است که صابون و مایع های شوینده این ویروس را کامل از بین نبرده و برای مبارزه با این ویروس باید گوشت دام و پرندگان مخصوصا گوشت شتر مرغ را در دمای منفی 1 الی 4 درجه که معمولا درجه یخچال ها همین درجه هست گذاشته و در هنگام طبخ گوشت آن را خوب پخته و به اصطلاح رستورانی آن گوشت را well done نماییم یا حتی well done ( خوب پخته و پخت بیشتر ) سفارش دهیم . برای کسانی که می خواهند کامل این ویروس را از بین برده و کامل خیالشان راحت باشد بهتر است هنگام مصرف گوشت ماده ای اسیدی ماننده آبلیمو یا بهتر است سرکه همراه با گوشت استفاده شود .

اطلاعات بیشتر در مورد این ویروس در سایت ویکی پدیا : http://tinyurl.com/d67entz

اطلاعت بیشتر و راه کارها در سایت بهبود : http://www.behbud.ir/news/232/232.html

خبر منتشر شده در سایت تابناک - تب کریمه کنگو به تهران رسید http://tinyurl.com/csjjf6b

خبر منتشر شده دز سایت بی بی سی - 'تب کریمه کنگو به تهران هم رسید' http://tinyurl.com/cef9kgo



ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

به روز شده : 12:25 ب.ظ ‎06/‎14/‎2012

گزارشات بالا به مدیریت و سرپرست بهداشت ، فست فود آپاچی ( فست فود زنجیره ای در تهران ) - مدیریت روابط عمومی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور - مدیریت سایت رستوران یاب فیدیلیو و یکی از رستوران های لوکس و معروف تهران (لوشاتو ) ابلاغ شد ! به امید آنکه با رعایت نکات بهداشتی مسئولین و مردم این ویروس خطرناک برای همیشه از بین برود .

ارسال شده: دوشنبه 12 تیر 1391, 7:50 pm
توسط mbs
تاریخ گزارش 03:17 ب.ظ ‎07/‎02/‎2012

ام بی اس : امروز یکی از مسئولین محترم وزارت بهداشت لطف کرده و با بنده تماس گرفتند و مورد را پیگیری فرمودند به گفته ایشان پس از خرید گوشت تنها کافیست بدون دست زدن آن ،‌ آن را در یخچال یا در دمای 0 الی 4 درجه به مدت 24 ساعت نگهداری کرده و نیازی به کار خاص دیگری نمی باشد ایشان خاطر نشان کردند که آن دو نفری که در تهران به این بیماری مبتلا شده اند ساکن گیلان بوده و به تهران منتقل شده اند در مورد افرادی که در مشهد جان خود را توسط همین بیماری از دست داده اند به یک نفر پزشک و یک نفر قصاب ذکر شده .

ارسال شده: جمعه 23 تیر 1391, 2:11 pm
توسط mbs
تاریخ گزارش 01:36 ب.ظ ‎07/‎13/‎2012 :

ام بی اس : بعد از گذشت چند روز از تماس یکی از پرسنل های وزارت بهداشت مجددا یکی دیگر از پرسنل های وزارت بهداشت در یکی از شعبات شهرستان این وزارت خانه با بنده تماس گرفت و سعی داشت تا آماری از اطلاعات شخصی اینجانب کسب کند البته پرسنل قبلی نیز از من کمی اطلاعات شخصی گرفت اما به دومین تماس که از شهرستان با بنده گرفته شد بنده بدون پاسخ دادن به سوالات ایشان از ایشان خواستم که به تماس خود خاتمه دهند . هنوز هم نمی دانم که شماره ی تماس بنده را اینان از کجا آوردند اما هنوز بعد از چند روز از انتشار خبر تب کنگو وزارت بهداشت به جای آنکه مسئله ی اصلی که ویروس تب کنگو هست را پیگیری کند سعی بر ایجاد پرونده و پرونده سازی برای منتشر کننده خبر را دارد که جدا بنده از این وضع متاسفم

ارسال شده: جمعه 12 خرداد 1396, 2:58 pm
توسط mbs
با تب کریمه کنگو آشنا شوید

در طول چند روز گذشته، خبرهای زیادی در مورد شیوع تب کریمه‌ کنگو در نقاط مختلف کشور به‌خصوص در اصفهان منتشر شده است. این اخبار از انتشار ویدئویی کوتاه از خاک‌سپاری جوانی در روستای دیزچه‌ی استان اصفهان شروع شد. با این حال، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مصاحبه‌ای بدون اشاره به این ویدئو، شمار مبتلایان به تب کریمه را در اصفهان یک نفر اعلام کرده است که در مراحل پایانی درمان خود قرار دارد. افرادی که تابه‌حال در استان اصفهان به این ویروس مبتلا شده بودند، درمان و از بیمارستان مرخص شده‌اند. بر اساس اعلام مقامات رسمی، از ابتدای سال جاری تا به امروز ۲۸ نفر به ویروس تب کریمه‌ کنگو مبتلا شده‌اند که دو نفر از آن‌ها به دلیل تأخیر در شناسایی و درمان، از دنیا رفته‌اند. یکی در استان کرمانشاه و دیگری در استان هرمزگان. اگرچه ایران در نقشه‌ی پراکندگی این ویروس یکی از نقاط مستعد به شمار می‌رود، اما شایعه‌ی طغیان این ویروس در ایران خیلی نزدیک به واقعیت به نظر نمی‌رسد.

تصویر

تب خونریزی دهنده کریمه کنگو چیست؟ راه‌های انتقال و نحوه‌ی پیشگیری از آن چگونه است؟
تب خون‌ریزی‌ دهنده‌ی ویروسی کریمه‌ کنگو (CCHF)، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوانات به شمار می‌رود. این بیماری در اصل مخصوص حیوانات است. طیف گوناگونی از حیوانات شامل حیوانات وحشی و اهلی مثل گوسفند، بز و گربه قابلیت میزبانی ویروس تب کریمه را دارند. بیماری CCHF در بیشتر مواقع توسط کنه منتقل می‌شود که همه‌گیری بالایی هم دارد. شش ماه اول سال و در طول گرمای هوا، شرایط مناسبی برای رشد این ویروس به‌حساب می‌آید. خوشبختانه با تشخیص به‌موقع این ویروس می‌توان فرد مبتلا را به‌طور کامل درمان کرد و تمام داروهای آن در کشور موجود است.

با این حال رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در مصاحبه‌ای بیان می‌کند: بیماری تب کریمه کنگو در ۳۰ درصد موارد حتی با اقدامات درمانی با مرگ‌ومیر مواجه بوده و کشنده است.

در سال ۱۹۴۴ و در خلال جنگ جهانی دوم، اولین شیوع تب خون‌ریزی‌ دهنده‌ی ویروسی در منطقه‌ی کریمه‌ی اوکراین به‌ وقوع پیوست. بعدها و در سال ۱۹۵۶، در منطقه‌ی زئیر در کنگو ویروسی شایع شد که به‌عنوان ویروس کنگو معرفی می‌شود. با بررسی‌های بیشتر، مشابهت‌های زیادی بین ویروس کنگو و ویروس کریمه یافت که در نهایت، بیماری ناشی از این ویروس به اسم «تب کریمه‌-کنگو» در جوامع پزشکی شناخته شد.



راه های آلوده شدن به ویروس تب کریمه کنگو
1- اولین راه ابتلا به این ویروس، تماس مستقیم فرد با خون یا ترشحات بدن حیوان یا لاشه‌ی حیوان آلوده به ویروس است.

2- در روش دوم، فرد به‌طور غیرمستقیم توسط کنه‌ای آلوده‌ای می‌شود که از خون حیوان آلوده تغذیه کرده باشد. این روش در بین حیوانات اهلی و انسان‌ها شیوع بالایی دارد.

3- در روش سوم، ویروس از انسان به انسان منتقل خواهد شد؛ بنابراین فرد سالم با تماس مستقیم با خون یا ترشحات بدن فرد بیمار به این ویروس مبتلا می‌شود که سرایت آن در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی احتمال بالاتری دارد.



علائم تب کریمه کنگو
علایم بالینی این بیماری شامل ۴ مرحله می‌شود.

در مرحله‌ی اول بیماری نهفته است. به‌طور معمول و بر اساس نوع انتقال، دوره‌ی کمون (نهفتگی) بیماری بین یک تا سه روز طول می‌کشد.

در مرحله دوم و بعد از مرحله اول، فرد دچار علائمی همچون تب، اسهال، استفراغ، حالت تهوع، درد عضلانی، گیجی یا حتی سفتی گردن می‌شود.

مرحله‌ی سوم بیماری به نقطه‌ی بحرانی خود نزدیک می‌شود و به‌صورت خون‌ریزی در نواحی مختلف بدن خود را نشان می‌دهد. خون‌ریزی در مخاط‌ها، خون‌ریزی‌های زیرپوستی و کبود شدگی به‌خصوص در نواحی بالایی بدن، خون‌ریزی از لثه یا بینی، همه از نشانه‌های مرحله‌ی سوم بیماری به‌حساب می‌آیند. بیماران که سرنوشت آن‌ها به مرگ منجر می‌شود، معمولا مراحل این بیماری را با سرعت طی و خون‌ریزی‌های وسیعی در تمامی بافت‌ها و اعضای بدن تجربه می‌کنند.

مرحله چهام، مرحله‌ی آخر بیماری و دوره‌ی نقاهت است. بیماران معمولا بعد از ۱۰ تا ۱۲ روز شاهد بهبود در ضایعات پوستی خود خواهند بود که بر طبق آمار عارضه‌ی خاصی هم در بلندمدت در پی ندارد.



افراد مستعد برای ابتلا به تب کریمه کنگو
بر اساس آنچه گفته شد، افرادی که به‌طور مداوم با دام و حیوانات سروکار دارند، از بیشترین ریسک دریافت ویروس برخوردارند. قصاب‌ها، کارگران کشتارگاه‌، افرادی که حیوان اهلی را در خانه یا در مجاورت خود نگه‌داری می‌کنند، از جمله افراد با ریسک بالای ابتلا به‌حساب می‌آیند. در نتیجه مهم‌ترین کاری که این افراد باید انجام دهند، رعایت نکات بهداشتی اولیه و عدم تماس مستقیم با حیوان است.

مصرف‌کنندگان نیز باید محصولات بهداشتی مطمئن با تأیید سازمان دامپزشکی را خرید و مصرف کنند. خوشبختانه این ویروس از طریق گوشت پخته به انسان منتقل نمی‌شود، بنابراین نباید این‌گونه مواد غذایی را به‌صورت خام استفاده کرد.

اگرچه شیوع این بیماری سریع و جزو بیماری‌های کشنده به‌حساب می‌آید، اما تشخیص زودهنگام تب کریمه‌ کنگو قابل درمان است. از طرف دیگر زیرساخت‌های سیستم بهداشتی ایران هم قابلیت کنترل و درمان این بیماری ویروسی را دارا هستند و نباید نگرانی خیلی بالایی از آن داشت. با این حال رعایت نکات بهداشتی خاص برای مصرف‌کنندگان نهایی و تهیه‌ی بهداشتی گوشت از جمله‌ موارد مهم پیشگیری به‌حساب می‌آید.



منبع : zoomit,ir

ارسال شده: یک‌شنبه 14 خرداد 1396, 12:24 pm
توسط mbs
تصویر