صفحه 1 از 1

اینچیلادا با سس فیسالیس

ارسال شده: چهارشنبه 16 فروردین 1396, 8:34 pm
توسط mbs
شیوه تهیه ی اینچیلادا با سس فیسالیس

تصویر


:: مواد لازم:
۱. فیسالیس : ۷۰۰ گرم
۲. پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
۳. فلفل چیلی خرد شده ۱ یا ۲ عدد
۴. آب مرغ کم نمک نصف پیمانه
۵. نمک به مقدار لازم
۶ . شکر به مقدار لازم
۷. نان پیتا ۸ عدد
۸. گوشت مرغ ریز شده ۳ پیمانه
۹. پنیر موزارلا رنده شده ۲.۵ پیمانه
۱۰. گشنیز تازه ریز شده ۱.۳ پیمانه
۱۱. روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۱۲. پنیر فتا خرد شده ۳.۴ پیمانه

:: شیوه تهیه:
منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید. در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند. سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره ۵ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.


منبع : groohashpazi.blogfa.com