صفحه 1 از 1

شیوه تهیه ی سالاد روکولا

ارسال شده: چهارشنبه 30 فروردین 1396, 11:32 am
توسط mbs
تصویر

:: مواد لازم:
۱. روکولا : ۴۰ گرم
۲. کاهو نصف فنجان
۳. تربچه ۶ عدد
۴. نعنا ۱۲ برگ
۵. گردو ساطوری شده یک پیمانه
۶. پنیر فتا ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و سرکه سیب به مقدار لازم


:: شیوه تهیه:
کاهو ها را با دست به قسمت های کوچکتر تقسیم می کنیم سپس یک دسته از روکولا ها را به کاهو اضافه کرده و تربچه ها را به قسمت های کوچک تر بریده و به ظرف اضافه می کنیم همچنین گردوهای ساطوری شده و برگ های نعنا را نیز اضافه می کنیم در پایان پنیر ،نمک فلفل و روغن زیتون و سرکه سیب را به ظرف اضافه کرده و مواد را خوب بهم می زنیم کار تمام است از یک سالاد فوق العاده آسان و سالم لذت ببرید!



منبع : tenzo.ir