صفحه 1 از 1

معرفی کیوانو یا خیار آفریقایی یا خربزه شاخدار

ارسال شده: جمعه 8 شهریور 1398, 12:58 am
توسط mbs
تصویر

ویکی پدیا : خربزه شاخدار یا خیار آفریقایی (انگلیسی:Cucumis metuliferus) میوه‌ ای است که بیشتر در صحرای کالاهاری در آفریقا می‌روید و دارای گونه‌های سمی و غیر سمی است. دانه‌های داخل سبز رنگ این میوه آن را شبیه خیار می‌کند و مزه اش آن را همانند انار. خیار آفریقایی از غذاهای سنتی کشورهای قاره آفریقا است که قادر به بهبود تغذیه و امنیت غذایی، و ترویج توسعه روستایی و حمایت از استفاده پایدار از زمین است. این میوه یکی از محدود منابع آب در طول فصل تابستان در صحرای کالاهاری است. در شمال زیمبابوه در درجه اول به عنوان یک میان وعده و به ندرت برای تزیین؛ و می‌توان آن را در هر مرحله از بلوغ، مصرف شود، اما زمانی که به طور کامل بالغ به شدت برای راه‌اندازی دانه منفجر شود.

کندو : خیار آفریقایی یا خربزه شاخدار میوه ای نسبتاً عجیب و غریب یا جالب ترین خیار دنیا و بومی جنوب آفریقا بوده که در قرن گذشته به سایر نقاط جهان نیز راه یافته است خیار آفریقایی معمولاً به رنگ زرد روشن، نارنجی و کمی مایل به کرمی یا قهوه ای روشن یافت می شود البته در ابتدای رشد بر روی بوته به رنگ سبز بوده و به مرور به زرد تغییر رنگ می دهد و در هر رنگی قابل مصرف می باشد. پوست خارجی کیوانا یا خربزه شاخدار دارای خارها یا برآمدگی های یک شکلی است که کمی ظاهر آن را متفاوت کرده است، نحوه قرار گرفتن دانه ها در این میوه همانند خیار است و داخل آن ژله ای سبز رنگ همراه با دانه های بسیار قرار دارد. پوست این میوه به همراه برآمدگی ها نیز خوراکی بوده و سرشار از ویتامین c می باشد البته بهتر است تنها داخل آن مصرف شود، این میوه را در هر مرحله از رشد میتوان خورد. درون آن انبوهی از دانه های سفید رنگ نسبتاً درشت در میان ماده ای به ظاهر ژلاتینی سبز رنگ قرار دارد. به طور کلی دانه ها و گوشت میوه هر دو خوراکی هستند . طعم خیار آفریقایی منحصر به فرد هست ولی می توان طعم آن را به ترکیبی از میوه های لیمو، کیوی و خیار دانست، میوه را ابتدا از عرض یا طول با چاقو برش داده سپس با یک قاشق کوچک قسمت های ژله ای داخل آن را همراه دانه ها یا بدون دانه ها میل نمایید همچنین میتوانید مانند خیار پوست کنده و مصرف نمایید . ماندگاری میوه: خربزه شاخدار در دمای اتاق ماندگاری ۱ هفته ای یا کمی بیشتر دارد همچنین در یخچال می توان آن را چند هفته نگهداری نمود به طور کلی می توان گفت ماندگاری این میوه را بالاست. هنگام دست زدن به میوه مراقب برآمدگی های روی سطح آن باشید برآمدگی های روی میوه کمی تیز هستند و ممکن است آسیب ببینید. بخشی از خواص خیار آفریقایی : سرشار از ویتامین E است و به سلامت اعصاب و عروق خونی کمک میکند. همچنین برای بیماران آلزایمری بسیار مفید بوده و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. مقدار قابل توجهی از ویتامین A را داراست که به سلامتی چشم کمک میکند و بینایی را بهبود می بخشد. کمک به کاهش وزن به دلیل اینکه بیش از ۸۰ درصد از خیار آفریقایی را آب تشکیل می دهد. حاوی ویتامین C همچنین منبعی از آهن و پتاسیم. برخی از ترکیبات آلی در کیوانا ( خیار آفریقایی ) با تنظیم هورمون ها به ویژه آدرنالین به کاهش استرس و اضطراب کمک میکند. خربزه شاخدار حاوی مقدار بالایی فیبر بوده و فرآیند های گوارشی بدن را بهبود می بخشد. همچنین باعث بهبود نفخ و یبوست و زخم معده و حتی سرطان روده بزرگ می شود. منبع غنی ای از آنتی اکسیدان محافظت از پوست افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سلامت چشم تقویت استخوان ها کمک به هضم غذا افزایش سرعت التیام زخم ها خیار آفریقایی یا خربزه شاخدار در تهیه انواع بستنی ،دسر ،سالاد، شربت، انواع سس و … مورد استفاده قرار میگیرد.


:: جهت تهیه و خرید کیوانو و انواع میوه های استوایی میتوانید با شماره 09355040442 تماس بگیرید و یا به فروشگاه کندو به آدرس اینترنتی ( http://021021.ir ) و یا لینک زیر مراجعه فرمایید:

http://021021.ir/Index?p=11&c=10189