صفحه 1 از 1

کمی در مورد ترب سفید

ارسال شده: یک‌شنبه 19 دی 1395, 1:14 pm
توسط mbs
تصویر

ترب سفید طعم شیرین و ملایمی دارد و کمی روبه تندی میزند. ترب سفید دارای ویتامین های آ ، ب و سی فراوان بوده و همچنین دارای آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است. می توان از آن در انواع #سالاد ، انواع ترشی ، دورچین و تزئین غذا و بصورت خلالی همراه ساشیمی ماهی خام استفاده نمود.


منبع : http://021021.ir