آیا پاچه گوسفندی چربه ؟‌

اين بخش مربوط به نكات آموزنده براي شما در رابطه با سلامتي و نکات آموزنده برای زندگی بهتر است

مدیر انجمن: mbs

ارسال پست
mbs
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 1286
تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
تماس:

آیا پاچه گوسفندی چربه ؟‌

پست توسط mbs »

تصویر

پاچه گوسفند دارای مقادیر زیادی بافت پیوندی و پوست ضخیمه. این بافتها عمدتا از کلاژن ساخته شدن. با پختن پاچه کلاژن این بافتها آزاد میشه. مصرف کلاژن در حفظ سلامت پوست، کاهش درد مفاصل و عضله سازی نقش موثری داره. لازم به ذکره که تولید کلاژن در زنان یائسه تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می کنه. هر ۱۰۰ گرم پاچه دارای ۲۳۵ کیلوکالری انرژی، ۲۲ گرم پروتئین و ۱۶ گرم چربیه که در مقایسه با گوشت قرمز با چربی متوسط که هر ۱۰۰ گرمش ۲۴ گرم چربی داره، مقدار چربی بسیار کمتری داره.

پس بر خلاف باور رایج پاچه نسبت به گوشت، چربی کمتری داره و علت دلمه شدن آب پاچه بعد از سرد شدن؛ کلاژن آزاد شده داخل آبه نه چربی

منبع: @drghiasvand


:: جهت تهیه و خرید کنسرو پاچه یا کنسرو کله پاچه میتوانید با شماره ۰۹۳۵۵۰۴۰۴۴۲ تماس بگیرید و یا به فروشگاه کندو به آدرس اینترنتی ( http://021021.ir ) و یا لینک زیر مراجعه فرمایید:

http://021021.ir/Index?p=5&c=10112
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است

ارسال پست

بازگشت به “سلامت و زندگي”