شیوه تهیه ی سالاد روکولا

معرفی و آموزش آشپزی غذاهای ملت های مختلف
ارسال پست
mbs
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 1286
تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
تماس:

شیوه تهیه ی سالاد روکولا

پست توسط mbs »

تصویر

:: مواد لازم:
۱. روکولا : ۴۰ گرم
۲. کاهو نصف فنجان
۳. تربچه ۶ عدد
۴. نعنا ۱۲ برگ
۵. گردو ساطوری شده یک پیمانه
۶. پنیر فتا ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و سرکه سیب به مقدار لازم


:: شیوه تهیه:
کاهو ها را با دست به قسمت های کوچکتر تقسیم می کنیم سپس یک دسته از روکولا ها را به کاهو اضافه کرده و تربچه ها را به قسمت های کوچک تر بریده و به ظرف اضافه می کنیم همچنین گردوهای ساطوری شده و برگ های نعنا را نیز اضافه می کنیم در پایان پنیر ،نمک فلفل و روغن زیتون و سرکه سیب را به ظرف اضافه کرده و مواد را خوب بهم می زنیم کار تمام است از یک سالاد فوق العاده آسان و سالم لذت ببرید!



منبع : tenzo.ir
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است

ارسال پست

بازگشت به “آشپزی”